Зустріч студентів з Головою благодійної організації Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна»

28 вересня 2018 року відбулася зустріч студентів інституту  з Головою благодійної організації  Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна», Президентом України (1994-2005) Леонідом Кучмою.

Під час зустрічі Леонід Данилович  подякував студентам та викладачам за активну життєву позицію та наполегливу працю.   Я переконаний, сказав Леонід Данилович, що Україна має бути високотехнологічно розвиненою країною. Після розпаду Радянського Союзу ви бачили, що всі йшли отримувати гуманітарну освіту – економіста, юриста – а щодо технічних спеціальностей бажання ні в кого не було. Тому ми давно ухвалили рішення підтримувати талановитих молодих людей, які навчаються в технічних вишах. Я вважаю, що це абсолютно правильно, оскільки я переконаний, що такий попит буде — колись ми вийдемо з тієї халепи, яка сьогодні є і наші високотехнологічні підприємства запрацюють у повну силу.

Програма стипендіальної підтримки Фонду «Україна» діє з 2004 року, вона покликана заохотити до подальшого розвитку та навчання тих дівчат та юнаків, які неабияк цікавляться наукою і технікою, а своє майбутнє пов’язують з високотехнологічними спеціальностями. Впродовж майже півтора десятиріччя володарями такої стипендії стали понад півтисячі студентів з усієї України.

Під час зустрічі  Леонід Кучма вручив іменні стипендії кращим студентам  нашого інституту за результатами 2017-2018 навчального року Максиму Омельченко, Євгенію Педченко та  Володимиру  Хоцянівському

Вітаємо стипендіатів та бажаємо подальших успіхів!

[Not a valid template]