Тенденції сучасного світлодіодного освітлення

21 листопада студенти «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» освітньої програми «Світлотехніка і джерело світла» з доцентом кафедри комп’ютеризованих електротехнічних систем та технологій Квач Ю.М. прийняли участь у інформаційному семінарі виробника світлодіодного обладнання LED Effect (Україна) на тему: «Тенденції сучасного світлодіодного освітлення. Декоративне освітлення».

В роботі семінару розглядались питання щодо технологій OLed та освітлювальних систем на їх основі, фізіологічні аспекти проблем впливу синього кольору світла на функціональний стан людини, застосування світлодіодних систем освітлення з керованими спектральними характеристиками, систем охолодження потужних світлодіодних світильників, конструкції світлодіодних світильників, світлодіодні рішення в проектах освітлення доріг та вплив його на безпеку дорожнього руху, системи розумного міського освітлення та архітектурного освітлення.

Студенти поспілкувались з виробником світлодіодної продукції, ставили питання і отримували відповіді від фахівців.[Not a valid template]