LED Еxpo Ukraine -2018

12-14 вересня студенти інституту спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» спеціалізації «Світлотехніка і джерело світла» разом з викладачами кафедри комп’ютеризованих електротехнічних систем та технологій Квач Ю.М. та Яреміч Т.І. відвідали виставку «LED Еxpo Ukraine», прийняли участь у роботі конференції «LED PROGRESS» та відвідали школу «LED Еxpo».

На виставці свою продукцію представили 87 компаній з 10 країн: Україна, Республіка Білорусь, Польща, Угорщина, Німеччина, Бельгія, Фінляндія, США, Південна Корея та Китай та світлові рішення  від лідерів світового ринку таких як: CREE, PHILIPS, групи компаній «Світлотек», компаній: «LED Effect», Eurolamp, EkoLamp та інших з демонстрацією дистанційного керування вуличного освітлення..

В роботі конференції розглядались питання щодо розробок технологій OLed та освітлювальних систем на їх основі, світлодіодних рішень Vossloh-Schwabe для теплиць, комплексного або цілісного світлотехнічного рішення як товару – нагальної потреби сучасного ринку, фізіологічного аспекту проблем впливу синього кольору світла на функціональний стан людини, застосування світлодіодних систем освітлення з керованими спектральними характеристиками, систем охолодження потужних світлодіодних світильників, проектування світлодіодних світильників на основі порожнистих світловодів, світлотехнічних параметрів та фотобіологічної безпеки світлодіодної продукції присутньої на ринку України.

В школі «LED Еxpo» наші студенти отримали можливість прийняти участь в дискусіях: куди рухаються світлодіодні технології; освітлення доріг та вплив його на безпеку дорожнього руху; системи розумного міського освітлення та проведено мастер-класс з архітектурного освітлення тощо.

[Not a valid template]