«Політ. Сучасні проблеми науки» Секція: Моделювання в електроніці, електротехніці та світлотехніці

5 квітня 2018 року в Навчально-науковому Інституті інформаційно-діагностичних систем розпочала роботу ХVІIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «ПОЛІТ. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ».

О 1100 в аудиторії 5.205 проходила робота секції «Моделювання в електротехніці, енергетиці і світлотехніці», в якій прийняли участь студенти та аспіранти з доповідями, в яких було розглянуто сучасне світлотехнічне вуличне обладнання, проведено аналіз ілюмінації об’єктів туристичного маршруту по бульвару Тараса Шевченка у м.Києві, історичному об’єкту – будівля «плачущей вдовы», запропонована карта ілюмінації вечірнього міста, розглянуто концепції освітлення міського середовища, особливості в освітленні Свято-Покровського собору та принципи застосування освітлювальних установок та розглянута система освітлення торгового центру.

Серед представлених робіт найбільшу зацікавленість та жваве обговорення визвали доповіді щодо особливостей застосуванням світлодизайну міського середовища, обґрунтування критеріїв до методики визначення працездатного стану світлосигнального обладнанням під час експлуатації.

Голова – Квасніков Володимир Павлович

Секретар – Сокол Олег Леонідович

05.04.2018, о 11-00, в ауд. 5.205[Not a valid template]