Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

12-14 квітня 2017 року у Вінницькому національному технічному університеті відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України проходив другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Команда Національного авіаційного університету була представлена студентами випускаючої кафедри «Авіаційних комп’ютерно-інтегрованих комплексів» за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» навчально-наукового інституту Інформаційно-діагностичних систем.

Команда НАУ під керівництвом завідувача кафедрою Синєглазова Віктора Михайловича і професора Аблесімова Олександра Костянтиновича в напруженій боротьбі зайняла почесне третє місце і нагороджена Дипломом.

В команду за підсумками першого туру увійшли кращі студенти кафедри «Авіаційних комп’ютерно-інтегрованих комплексів»

Купріянчик Володимир Леонидович (гр. КП-433);
Ласинський Михайло Романович (гр. КП-431);
Рябоконєв Андрій Михайлович (гр. КП-331);
Адамчук  Катерина Олександрівна (гр. КП-331).

Команда переможців Національного авіаційного університету нагороджена дипломом за третє місце командних змагань, а всі її члени отримали іменні сертифікати та пам’ятні подарунки.
Переможцям слава. Слава Україні.

Завідувач кафедри АКІК                                                                     Синєглазов В.М.

[Not a valid template]