ВИСТАВКА LED expo

13-15 вересня студенти Навчально-наукового інституту Інформаційно-діагностичних систем спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки відвідали виставку «LED expo» та прийняли участь у роботі конференції «LED PROGRESS – Новинки. Практика. Перспективы.».

В роботі конференції розглядались питання щодо розробок технологій органічних світлодіодних гетероструктур та освітлювальних систем на їх основі, підвищення ефективності тепловідводу від потужних напівпродівникових LED структур за рахунок термічних інтерфейсів на основі плівок нітріда алюмінія, покращення кольоропередачі білих світлодіодів, забезпечення нормативної якості улітарного вуличного LED освітлення, сучасні рішення керування світлодіодними вуличними світильниками, функціональні можливості інтелектуальних систем освітлення, розробки та створення LED-світильників з використанням конструктивних елементів, що виготовлені друком на 3D-принтерах.

Студенти мали змогу ознайомитись зі світловими рішеннями від PHILIPS, групи компаній «Світлотек», компаній: «LED Effect», «ITW SYSTEMS», ТОВ «Шредер» з демонстрацією дистанційного керування вуличного освітлення та отримання інформації про стан мережі.[Not a valid template]