Фотоконкурс «НАУ у стилі 80-х»!

6 червня, у залі Вченої ради відбувся захід, присвячений підведенню підсумків фотоконкурсу «НАУ у стилі 80-х»!
Щорічне проведення фотоконкурсу вже стало доброю традицією діяльності ППОСА, адже такі заходи дають змогу студентам проявити свою креативність, показати власне бачення на навчання та відпочинок, відкрити нові грані студентського життя. Цього року тема фотоконкурсу була присвячена Дню народження нашого університету. За допомогою фото учасники мали змогу не лише привітати свій ВУЗ, але й передати традиції сьогодення НАУ і поєднати їх з минувшиною. У фотоконкурсі взяли участь 20 студентів, якими було надіслано 60 робіт. До другого туру потрапили лише 10 конкурсантів.
Роботи оцінювались за такими критеріями: професіоналізм, розкриття теми, креативність та емоційність.
До складу журі входили представники органів студентського самоврядування: ППОСА, СР та СРСМ НАУ.
До вітального слова та для нагородження переможців було запрошено Проректора НАУ по навчально-виховній роботі Козачка Я.В. та Голову ППОСА НАУ Яскеля В.В..
Окрім головних подарунків було обрано переможців наступних номінацій:
У номінації «Найкраща фото модель» перемогла робота студента ІАСУ — Жовнича Петра.
У номінації «Професійне виконання» переміг студент ІАП – Теличко Олександр.
Приз глядацьких симпатій за результатами голосування зайняла робота студентки АКІ Труфанової Вікторії. Всі вони отримали сертифікати від «Паутина НАУ».
Отож, оголошуємо переможців фотоконкурсу «НАУ у стилі 80-х»:
За третє місце нагороджена дипломом та призом у розмірі 600грн. студентка 3-го курсу Інституту аеропортів Гупаловська Софія.
Друге місце посіла студентка 1-го курсу також Інституту аеропортів Друзенко Анастасія. Вона нагороджена дипломом та призом у розмірі 800грн.
А переможцем цьогорічного фотоконкурсу «НАУ у стилі 80-х» стає студентка Інституту інформаційно-діагностичних систем Хморук Олександра! Вона отримала диплом та головний подарунок – приз у розмірі 1000грн.
По завершенню всі учасники отримали цінні подарунки на згадку про фотоконкурс.
Первинна профспілкова організація дякує учасникам та всім тим,хто допомагали в організації проекту за те, що ви не залишились осторонь і разом з нами привітали НАУ з ювілеєм! Творімо наше студентське життя яскравим і незабутнім! ППОСА НАУ обіцяє підтримувати Вашу ініціативу у створенні нових цікавих заходів.

[Not a valid template]