Студвесна в ІІДС

8 квітня у ЦКМ НАУ відбувся концерт Інституту інформаційно-діагностичних систем  у рамках фестивалю «Студвесна».  Підтримати команду інституту прийшли чи не найбільше глядачів, весь зал ЦКМ був заповнений, а на секторі ІІДСа  вболівальники вигукували  «ВСЕ БУДЕ ІІДС!!!».

Перша частина виступу «Подарунок долі» —  історія про студента який по кілька раз підряд переживав один і той самий день.  Друга частина концерту ІІДС: «Збіги – не випадкові» —  цифра 11 у житті ІІДС, зокрема і підготовці команди інституту до «Студвесни»  не випадкова.

Учасники  дивували нас 3-Д мепінгом, звучали пісні, які супроводжувалась відеороликами. Жартували про студентів та викладачів під час сесії, та про ситуації що трапляються не з кожним. Був номер із LED-костюмами, що також не мало здивував глядачів. У монолозі «Що таке щастя?» студенти запевняли у необхідності цінувати кожну хвилину життя. Цей лейтмотив простежувався і у відеороботі  про те, що має обов’язково зробити людина у студентські роки і як чудово вчитися в НАУ. А під час вокального виступу на сцені малювали піском. Останнім став музикальний номер, де хлопці грали на лазерних арфах.

Фінальна пісня змусила не лише весь зал аплодувати стоячи, а і брала за душу аж до сліз.

[Not a valid template]